Sterk Techniek Onderwijs onderzoekt!

Datum: 20-6-2024

Om je leerlingen kennis te laten maken met een breed en gevarieerd aanbod aan innovatieve en technologische ontwikkelingen, moet je zelf goed op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen. Vandaar dat Derwin Roffel (programmanager STO) en Renée Pama (projectleider STO) vandaag namens rsg de Borgen aanwezig waren bij het New Energy Forum "Breaking Barriers" op het Zernike terrein in Groningen.



Het New Energy Forum is het grootste festival over energie, circulariteit en verduurzaming voor ondernemers, onderwijsprofessionals, beleidsmakers en andere belanghebbenden. Een uitgelezen kans om te onderzoeken hoe we deze geweldige initiatieven en technologische ontwikkelingen rond energie en duurzaamheid bij onze leerlingen kunnen brengen.



Vanmiddag stond dan ook in het teken van nieuwe waardevolle contacten leggen en van hieruit de kansen en mogelijkheden verkennen om samen te werken met innovatieve bedrijven en instanties.  Wat een nieuwe energie en inspiratie deden wij op tijdens dit geweldige New Energy festival.



We nemen dit zeker mee in onze plannen voor Sterk Techniek Onderwijs in de regio Westerkwartier-Noordenveld (www.uitdagendtechniek.nl).