Techniek Tastbaar vrijdag 18 oktober!

Datum: 16-9-2024

Het is al bijna zover!

 

Op vrijdag 18 oktober laten bijna 40 technische bedrijven en organisaties bij rsg de Borgen in Leek zien, wat er allemaal mogelijk is in de wereld van techniek. Beleef en verwonder je door zelf dingen te maken en te doen! De bedrijven en organisaties die meedoen zijn heel divers en laten je kennismaken met moderne techniek en de mogelijkheden die er voor jou zijn.

 

 

Er worden allerlei leuke en uitdagende doe-activiteiten aangeboden voor jongeren in de leeftijd van 10 tot 14 jaar. Je kunt hierbij denken aan: werken met hout of metaal, een kraan besturen, het bouwen van een brug, het maken van je eigen sleutelhanger van rubber, lassen, solderen, bouwen, programmeren en nog veel meer.

 

 

Om alvast een idee te krijgen kun je de website van Techniek Tastbaar bezoeken. Ook kun je informatie vinden op Facebook, Twitter en Instagram of op de site www.uitdagendtechniek.nl

 

 

Bezoek Techniek Tastbaar met je klas/groep, leerkracht, juf of meester. Of kom gewoon samen met je ouders, opa’s of oma’s. Het is écht de moeite waard!

 

 

Kies je voor techniek, dan vind je altijd iets dat bij jou past!

Tot ziens op vrijdag 18 oktober!